Teksturnya berupa lotion putih dan tidak beraroma huahaha jadi kangen Tony Moly phytoncide series yang aromanya fresh bangettt… Pelembab ini gak se-ringan phytoncide favoritku tapi gak se-berat skinfood gold caviar cream juga…

img_20161125_164300

 

Aku barengi dengan Skinfood black sugar perfect first serum dan Holika Holika Skin&Good Cera ultra toner+emulsion, these products did nothing for me. Padahal aku sukaaa banget, if I’m about to settle for a moisturizer, it would be the Tony Moly phytoncide cream.

This cream ngga breaks me out but useless at the same time.

1 sachet bisa untuk 11x pemakaian~

Toko Online
www.tokopedia.com/miraclegarage

Makasih bagi yang udah menghubungi, nge-like, nge-follow yaa~

Contact info

Lia Agustine, Independent Oriflame Consultant

BBM : 748A0D51
Line/Whatsapp : 081235164225
Email : Gialastuin@gmail.com
Facebook : Lia Agustine
Instagram : soberandpositive
Foto asliku
‪#‎oriflame‬ ‪#‎oriflameid‬ ‪#‎oriflamesurabaya‬‬

About Lia Agustine

Hi, I'm Lia Agustine, an independent Oriflame consultant. If you wanna know more about Oriflame, ask me anything in the Contact Me menu in my homepage.

2 responses »

  1. […] hari lagi, hemat sih~ Aku barengi dengan Holika Holika Skin&Good Cera ultra toner+emulsion dan Tony Moly the tan tan lentil cream, however these products did nothing for […]

  2. […] ada yang wow dari produk ini… Aku barengi dengan Skinfood black sugar perfect first serum dan Tony Moly the tan tan lentil cream, these products did nothing for […]

Comment Here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s