katanya sih terbuat dari sparkling thermal water from Jeju island for deep moisture and brighten the skin…

img_20161129_171903

 

Teksturnya seperti lotion putih dan gak ada aroma sih menurutku… Masker ini gak berminyak tapi aku gak merasakan perubahan apapun, err… Selama 12 malam berturut-turut pakai ini dan aku beneran gak paham manfaatnya apa… Kulitku terasa biasa aja, nggak lembab dan ngga halus… I mean, like, huh?

1 sachet masih sisa walaupun udah dipakai 12x, guys~

Toko Online

www.tokopedia.com/miraclegarage

 

Makasih bagi yang udah menghubungi, nge-like, nge-follow yaa~

Contact info

Lia Agustine, Independent Oriflame Consultant

BBM : 748A0D51
Line/Whatsapp : 081235164225
Email : Gialastuin@gmail.com
Facebook : Lia Agustine
Instagram : soberandpositive
Foto asliku
‪#‎oriflame‬ ‪#‎oriflameid‬ ‪#‎oriflamesurabaya‬‬

About Lia Agustine

Hi, I'm Lia Agustine, an independent Oriflame consultant. If you wanna know more about Oriflame, ask me anything in the Contact Me menu in my homepage.

Comment Here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s