I am so excited, you guys… Uangku limited banget so I hope these Korean masks would worth the money… Omg. If it doesn’t do anything, I would certainly stop spending on ‘expensive’ masks like these, subjectively speaking.

People raved about this particular mask (and others which I would try soon) so I was curious about it.

img_20161005_154740

(on the packaging)
Food Therapy
special food ingredients for the skin. Contains many nutritive ingredients such as fresh plants, fruits, etc. To keep our skin healthy.

A wash-off mask that transforms skin into a pure and soft texture and contains rice bran water.

It doesn’t have the detail of how many ml is in here but I suppose I can use it twice (berusaha menghemat wkwkwk)

img_20161005_215408

Sebelum pakai masker ini, orang-orang bilang pake toner dulu entah kenapa jadi aku pakai Oriflame pure skin toner, tunggu kering lalu mengaplikasi sekitar 1/3 sachet ini. Aku memang berusaha hemat tapi porsi ini menutupi seluruh mukaku dengan merata.

Kelihatannya jelek banget kayak bubur di mukaku~ Aromanya itu persisss Oriflame essentials fairness guys wkwkwk.. Aku diamkan selama sejam dan masker ini berubah jadi warna kulitku dan tersisa minyak dengan sedikit grain/butiran masker putih itu. Aku pijat-pijat sebentar dan terasa seperti mild exfoliator, gak kasar sama sekali. Setelah itu, aku bilas dengan air hangat (mumpung mood).

img_20161005_215442

Setelah kering? Biasa-biasa aja sih, ya lembut seperti after effect masker muka pada umumnya… Pori-poriku terlihat bersih tapi masker Viva juga gituuu… Hmm.. Such a mediocre result? Atau karena baru 1 kali pakai? I don’t know…

I changed my mind, I just looked at the price tag and this is the cheapest mask I bought wkwkwk. Harganya murah banget karena bisa untuk 4 kali pemakaian (untukku lho ya). H+1 Maskeran itu, kulitku memang lembut namun tidak elastis~ Setelah 3 kali pakai, kesimpulanku, this is a good and very cheap mask with mild exfoliator in it~

TOKO ONLINEku

www.tokopedia.com/miraclegarage

Makasih bagi yang udah menghubungi, nge-like, nge-follow yaa~

Contact info

Lia Agustine, Independent Oriflame Consultant

BBM : 748A0D51
Line/Whatsapp : 081235164225
Email : Gialastuin@gmail.com
Facebook : Lia Agustine
Instagram : soberandpositive
Foto asliku

#‎oriflame #‎oriflameid #‎oriflamesurabaya #jualoriflame #jualanoriflame #jualoriflamesurabaya #jualanoriflamesurabaya

About Lia Agustine

Hi, I'm Lia Agustine, an independent Oriflame consultant. If you wanna know more about Oriflame, ask me anything in the Contact Me menu in my homepage.

3 responses »

  1. […] as smooth as it supposed to be if I finished wearing a mask like the Viva white clean mask or the Skinfood rice mask or even the Indoganic french green clay mask… Maybe this was like what Baozi said to Hana, […]

  2. […] produk Skinfood kedua yang kucoba selain Rice mask wash offnya. Aku suka… Banget… Aroma creamnya, mirip Biotherm yang dulu pernah kupakai […]

  3. […] kalian mau tahu tentang Skinfood Rice Mask Wash Off disini […]

Comment Here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s